Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Antifrost V15

Vinteren står for døren og det er tid til at tænke på frostforanstaltninger. Med Marlon Antifrost V15 kan du sænke frysepunktet og sikre hærdningsprocessen i cementbaserede produkter, helt ned til -15°C. Kontakt Marlon Tørmørtel A/S for yderligere information.

Universalrens og Kalkrens

Med bare 2 sæber er det nemt at rengøre, afkalke eller affedte mange forskellige overflader. Universalrens leveres stærkt koncentreret og kan fortyndes med rent vand op til 50 gange. Kalkrens kan fortyndes ca. 10 gange, hvilket gør begge produkter økonomiske i brug.

 

NYT KATALOG

Sæt dig til rette og gå på opdagelse i vores nye online version af produktkataloget. Der venter dig 196 sider fyldt med spændende produkter. Har du spørgsmål til et eller flere af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte Marlon Tørmørtel A/S.

HENT PRODUKTKATALOGET

 

 

 

Marlon Tørmørtel A/S fokuserer på mørtler og betoner til brug i mange forskellige sammenhænge. Vores brochurer dækker områder som:

ELEMENTMONTAGE

BETONRENOVERING

VANDTÆTNING

GULVE

 

 

Marlon Tørmørtels idegrundlag bygger på et stigende behov for standard- og skræddersyet tørmørtler af høj kvalitet.
For os handler det om at give entreprenøren og håndværkeren den helt rigtige løsning, både kvalitetsmæssigt og økonomisk. 

Marlon har mange års erfaring i produktion og markedsføring af en række tørmørteltyper, og har igennem årene leveret til mange spændende projekter.