Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Marlon Tørmørtel A/S

Det er de høje idealer der driver os!

Kære kunder og samarbejdspartnere

Da vi alle må tage et ansvar i disse Corona-tider, vælger Marlon Tørmørtel A/S at holde sine salgskonsulenter hjemme. Dette bliver gjort i respekt for jeres medarbejdere og byggepladser. Skulle I alligevel have brug for et besøg, kan dette sagtens lade sig gøre og vi vil i så fald tage de nødvendige forholdsregler, så ingen bliver udsat for smitterisiko. Vi har dog valgt at lukke for besøgende på fabrikken.

Vores produktion kører som hidtil, og vi er selvfølgelig klar via vores traditionelle forsyningsruter til at levere. Vi står til rådighed ved telefonerne dagligt fra kl. 8-16, fredag 8-15:30, - og har stadig dag-til-dag leveringer ved bestilling inden kl. 11.30.

 


 

PRODUKTKATALOG

Sæt dig til rette og gå på opdagelse i vores online version af produktkataloget. Der venter dig 196 sider fyldt med spændende produkter. Har du spørgsmål til et eller flere af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte Marlon Tørmørtel A/S.

HENT PRODUKTKATALOGET

 

 

 

Marlon Tørmørtel A/S fokuserer på mørtler og betoner til brug i mange forskellige sammenhænge. Vores brochurer dækker områder som:

ELEMENTMONTAGE

BETONRENOVERING

VANDTÆTNING

GULVE

 

 

Marlon Tørmørtels idegrundlag bygger på et stigende behov for standard- og skræddersyet tørmørtler af høj kvalitet.
For os handler det om at give entreprenøren og håndværkeren den helt rigtige løsning, både kvalitetsmæssigt og økonomisk. 

Marlon har mange års erfaring i produktion og markedsføring af en række tørmørteltyper, og har igennem årene leveret til mange spændende projekter.