A solid solution

Grøn omstilling hos Marlon

Hos Marlon arbejder vi dedikeret på at implementere bæredygtige løsninger i vores daglige drift. I Marlon er bæredygtighed ikke kun et ord. Det er og vil i stigende grad være en integreret del af vores strategi fremadrettet.
Vi tager ansvar for at understøtte nogle af FN's globale mål for at forbedre planeten og befolkningens liv inden 2030.

Vi har sat klare mål for at reducere CO2-fodaftryk fra vores aktiviteter, uanset om bidragene kommer direkte fra vores produktionsprocesser eller fra implementering af grønnere firmabiler.

Vi støtter den cirkulære økonomi ved at indføre genbrugte plastmaterialer i vores emballagematerialer, som allerede er implementeret, og vi er i tæt dialog med universiteterne for at styrke og udvikle vores cirkulære økonomimodel yderligere. Der er også opstillet klare og ambitiøse mål for at forbedre det interne arbejdsmiljø, sikkerhed og fleksibilitet for alle vores medarbejdere.

I vores produkter stræber vi konstant efter at vedhæfte forskellige miljømærker og certificeringer som bl.a. Svanemærke og CE-mærkning. Processen er sat i gang med at få vores produkter miljø varedeklareret, EPD anvendes til at opnå point til DGNB certificering. Derved sikres, at Marlon arbejder aktivt for mere bæredygtigt byggeri.