Beregn materialeforbrug

Mængdeberegner

Udregn hvor meget du skal bruge af et given produkt

Angiv arealet i m²

Angiv tykkelsen i mm

Angiv antal sten

Angiv arealet i m²

Marlon Tørmørtel A/S opkøber det kendte TAPECRETE produktprogram

26. oktober 2023

De populære produkter til betonrenovering og -beskyttelse i høj kvalitet, bygger på videreudvikling af den oprindelige teknologi fra Canada og skal fremover indgå i produktfamilien hos Marlon.

Et velafprøvet produktprogram

TAPECRETE-systemet har eksisteret på det danske marked i mere end 25 år og har igennem tiden givet inspiration til andre lignende produkter, idet det er specielt velegnet til renovering og beskyttelse af betonkonstruktioner i alle miljøer, der normalt vil nedbryde beton.

Produktprogrammet er bygget op omkring akryl polymer-emulsioner som er APEO- og ammoniak-fri. Kernen i systemet er TAPECRETE P111, som er specifikt designet til at modificere cementbaserede tørmørtler ved at danne en film om cementpartiklerne.

Baseret på P111 er svumme- og tyndpudsmørtlen akrylforbedret og cementbaseret, beregnet til svumning, tyndpuds eller udspartling, som effektiv overfladebeskyttelse mod eksempelvis aggressive luftarter, karbonatisering og klorider.

Systemet indeholder også en finpuds og en grov pudsemørtel. Begge er akrylforbedrede og cementbaserede reparations- og slidlagsmørtler, som kan anvendes til alle typer af betonreparationer, herunder svært vand- og kloridbelastede konstruktioner som f.eks. havneanlæg, rensningsanlæg, broer, vandtårne, parkeringsdæk og lign.

Fra én familiejet virksomhed til en anden

Gjerlev A/S, som sælger TAPECRETE produkterne til Marlon, er grundlagt af Kjeld Gjerlev i 2007 som et 100% familieejet aktieselskab. Kjeld Gjerlev har arbejdet med kemisk beskyttelse siden 1975.

Marlon Tørmørtel A/S er ligeledes 100% dansk og familieejet af anden generation efter stifteren Karl Ladegaard, som grundlagde selskabet i 1978. Marlon Tørmørtel har al produktion og administration samlet i Brædstrup under Region Midtjylland. På denne adresse skal TAPECRETE produkterne fremover produceres og lagerføres.

TAPECRETE produkterne ændrer hverken navn, egenskaber eller produktformulering. For som adm. direktør hos Marlon Tørmørtel, Berit Linde Jessen, udtaler:

”Hos Marlon har vi i årevis kigget misundeligt efter TAPECRETE produkterne, da de har helt særlige egenskaber, som er svære at opnå. Produkterne passer desuden perfekt ind i vores portefølje, som indeholder tørprodukter til både nybyg og renovering. Vi er både glade og stolte over at få lov til at overtage produkterne fra Gjerlev A/S og har derfor ikke umiddelbart til hensigt at ændre noget som fungerer så godt allerede.”

Hos Gjerlev A/S er der tilfredshed med at have fundet den helt rette ejer til produkterne, Kjeld Gjerlev udtaler:

”Jeg stiftede min virksomhed i 2007 og ønsker efterhånden at arbejde lidt mindre. Da jeg gennem årene har haft et rigtig godt samarbejde med Marlon, faldt det mig naturligt at spørge om de ville overtage TAPECRETE produkterne. Jeg er rigtig godt tilfreds med, at vi nu har fået aftalen på plads.”