A solid solution

Om os

Vi udvikler konstant på vores blandinger, så vores kunder får det optimale produkt til deres projekter.

Gennem årene har Marlon Tørmørtel leveret produkter til mange store danske byggerier - heriblandt Bella Sky, Skejby Sygehus og Langelandsbroen. Og når store projekter igen og igen vælger Marlon Tørmørtel som leverandør, er det, fordi vi er til at regne med.

Vi leverer specialdesignede kvalitetsprodukter - og vi gør det til tiden. Vi har mange års erfaring og ved, at tid er et afgørende aspekt i et byggeri. Derfor leverer vi mørtel fra dag til dag, så kunden aldrig mangler sit byggemateriale.

Marlon Tørmørtel har base i Brædstrup i Danmark, og virksomheden er 100% danskejet.

 

Historie

Særlige byggeprojekter kræver særlig tørmørtel. Det indså vores stifter Karl Ladegaard, og han grundlagde på den baggrund Marlon Tørmørtel A/S i 1978.

Siden har sønnen Martin Ladegaard sat sig i direktørstolen, men målsætningen er stadig den samme: at levere tørmørtel i topkvalitet, som passer til kundens behov.

I dag har vi over 40 medarbejdere fordelt på produktion og administration, og vi finder hver dag de bedste løsninger til de bedste priser.

Marlon - Værdier og leveregler

Værdier og leveregler


Marlon - AAA

AAA

For tiende år i træk er Marlon Tørmørtel i 2021 blevet tildelt den højeste kreditværdighed, AAA, af kreditvurderingsselskabet Bisnode. Vurderingen er en finansiel kvalitetsstempling af, at Marlon Tørmørtel er en økonomisk sund virksomhed og en troværdig samarbejdspartner. 


Seneste referencer

Søborg Møbelfabrik - boliger og erhverv

Der bliver opført omkring 184 familieboliger, i alt cirka 19.000 kvadratmeter, og…

Pasteurs Tårn

Et 120 meter højt boligtårn, et karrébyggeri samt byrum og gårdarealer er på vej i Carlsberg…

Nicolinehus

Nicolinehus er et nyt bolig- og erhvervsbyggeri i den nye havnebydel Aarhus Ø bestående af 145…

Lighthouse - Århus

Lighthouse er et ikonisk byggeri på spidsen af Aarhus' havnefront.  …