A solid solution

Om os

Vi udvikler konstant på vores blandinger, så vores kunder får det optimale produkt til deres projekter.

Gennem årene har Marlon Tørmørtel leveret produkter til mange store danske byggerier - heriblandt Bella Sky, Skejby Sygehus og Langelandsbroen. Og når store projekter igen og igen vælger Marlon Tørmørtel som leverandør, er det, fordi vi er til at regne med.

Vi leverer specialdesignede kvalitetsprodukter - og vi gør det til tiden. Vi har mange års erfaring og ved, at tid er et afgørende aspekt i et byggeri. Derfor leverer vi mørtel fra dag til dag, så kunden aldrig mangler sit byggemateriale.

Marlon Tørmørtel har base i Brædstrup i Danmark, og virksomheden er 100% danskejet.

 

Marlons historie

Særlige byggeprojekter kræver særlig tørmørtel. Det indså vores stifter Karl Ladegaard, og han grundlagde på den baggrund Marlon Tørmørtel A/S i 1978.

Siden er sønnen Martin Ladegaard blevet majoritetsejer af virksomheden, og har i februar 2022 succesfuldt overdraget direktørstolen til Berit Linde Jessen, men målsætningen er stadig den samme: at levere tørmørtel i topkvalitet, som passer til kundens behov.

I dag har vi over 50 medarbejdere fordelt på produktion og administration, og vi finder hver dag de bedste løsninger til de bedste priser.

Klimaregnskaber

Marlon har udgivet en årlig klimarapport fra og med kalenderåret 2021 og vil fortsætte med årligt at rapportere på klimaaftryk, sideløbende med den finansielle rapportering.

Vi har påbegyndt beregningen og rapporteringen af vores klimaaftryk med henblik på at kunne opstille reduktionsmål, lave en handlingsplan for at nå dem, samt rapportere transparent om udviklingen på baggrund af konkrete og målbare data.

Med afsæt i CO2-udledningen i 2021 har Marlon fastsat et reduktionsmål i overensstemmelse med Paris-aftalen, hvis målsætning er at begrænse den globale opvarmning til 2 grader, helst 1,5 grader C, sammenlignet med temperaturniveauet før den industrielle revolution.

Læs meget mere om vores klimaaftryk, reduktionsmål og beregningerne i de enkelte rapporter.

 

Klimaregnskab 2021
Klimaregnskab 2022

Klimarapport

Marlon - Højeste kreditværdighed

Højeste kreditværdighed

For tiende år i træk er Marlon Tørmørtel i 2021 blevet tildelt den højeste kreditværdighed, AAA, af kreditvurderingsselskabet Bisnode. Vurderingen er en finansiel kvalitetsstempling af, at Marlon Tørmørtel er en økonomisk sund virksomhed og en troværdig samarbejdspartner. 


Seneste referencer

Nyt Aalborg Universitetshospital på 170.000 m2

Byggeriet af et nyt hospital sikrer fastholdelse og udvikling af et stærkt universitetshospital i…

Søborg Møbelfabrik - boliger og erhverv

Der bliver opført omkring 184 familieboliger, i alt cirka 19.000 kvadratmeter, og…

Pasteurs Tårn

Et 120 meter højt boligtårn, et karrébyggeri samt byrum og gårdarealer er på vej i Carlsberg…

Nicolinehus

Nicolinehus er et nyt bolig- og erhvervsbyggeri i den nye havnebydel Aarhus Ø bestående af 145…